Κανόνες συμμετοχής.
............................................................................................................................................................................................................................

Για να συμμετέχετε στα "message board" που βρίσκονται στον ιστότοπο της Insoft παρακαλούμε να τηρείτε τους ακόλουθους κανόνες:

1) Δεν επιτρέπονται greeklish, ούτε μηνύματα με κεφαλαία.

2) Προσπαθείτε να τηρείτε τους κανόνες ορθογραφίας και τονισμού.

3) Δεν επιτρέπονται υβριστικά μηνύματα, ούτε εναντίον της Insoft, ούτε εναντίον άλλης εταιρίας, ούτε εναντίον κάποιου άλλου χρήστη. Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι απαγορεύεται η κριτική. Είμαστε μηχανικοί και εκφράζουμε με κόσμιο τρόπο τις απόψεις μας.

4) Δεν επιτρέπονται μηνύματα που παραβιάζουν τους κανόνες περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

5) Δεν επιτρέπονται διαφημίσεις ή αγγελίες.

6) Το θέμα των "board" είναι το πρόγραμμα "Αμοιβές Μηχανικών" της Insoft, και γενικά θέματα αμοιβών μηχανικού. Παρακαλούμε να μένετε εντός θέματος και να μην επεκτείνεστε σε άλλα εντελώς άσχετα θέματα. Για άλλα θέματα μηχανικού, υπάρχει το πολύ καλό michanikos.gr όπου μπορείτε να εγγραφείτε και να συζητήσετε τα θέματα που θέλετε.

7) Επιλέγουμε όνομα ή nickname που δεν χρησιμοποιείτε από άλλον χρήστη, ώστε να μην υπάρχει μπέρδεμα για το ποιος έγραψε τι. Μη ξεχνάτε, ότι εδώ δεν πρόκειται για Forum με εγγραφή, αλλά για "message board" όπου δεν απαιτείται εγγραφή του χρήστη. Αν δεν γράφετε με το όνομα σας και χρησιμοποιείτε κάποιο nickname, φροντίστε αυτό να έχει κάποιο χαρακτηριστικό που το διακρίνει από άλλα παρόμοια nick. Αν κάποιος διαπιστώσει ότι κάποιος άλλος γράφει με nick που χρησιμοποιεί αυτός, ας μας στείλει ένα email ώστε να αλλάξουμε το nick του 2ου χρήστη προσθέτοντας στο υπάρχον nick και έναν χαρακτηριστικό αριθμό.

8) Επειδή μετά την αποστολή κάποιου μηνύματος δεν υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας του, αν για κάποιο λόγο απαιτείται αλλαγή ή επεξεργασία του μηνύματος σας μετά την αποστολή, στείλτε μας με mail το τροποποιημένο κείμενο και εμείς θα αλλάξουμε την αρχική σας δημοσίευση με το νέο κείμενο.

9) Οι απόψεις που αναπτύσσουν οι χρήστες, είναι oi προσωπικές τους απόψεις. Η insoft ούτε υιοθετεί, ούτε φέρει κάποια ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζουν οι χρήστες των message board.
    


©  2001-2010 insoft.gr